onsdag 16 mars 2011

Igår och idag

Hej!

Jag hann inte blogga igår i och med att jag har prov imorgon så jag var tvungen att plugga men jag tänkte berätta idag vad jag gjorde igår.

Igår: När jag kom hem efter skolan så pluggade jag ända tills mamma kom hem för då gick vi ut och sprang en runda. Sen när vi kom hem så gick jag in i duschen och sen åt jag. Efter det så stack vi in till Lund för att kolla på handboll, Lugi mot Kristianstad. Lugi vann såklart. Det var i alla fall jätteroligt för jag och Emma och Lollo satt och fjantade oss typ hela tiden. När vi kom hem sen så var klockan mycket så då gick jag och la mig och sov.

Idag: Idag efter skolan så fikade jag och mamma lite. Väldigt mysigt. Sen gick jag in på mitt rum och pluggade. Jag har världens bästa sätt att plugga på. Man ska ligga upp och ner för då rinner det man läser in i hjärnan och sen stannar det där och då lär man sig mycket fortare. Sen var det träning fick cykla själv för Lollo var sjuk=(  Men jag hade medvind så det var ialla fall bra. Vi sprang två varv på slingan idag på handbollen och vi tog tid. Jag fick 14 minuter prick. Efter träningen kom pappa och mötte mig sen cyklade vi hem men det var jobbigt för vi hade motvind och det blåser jättemycket. Nu har jag nästan precis gjort färdigt engelskläxan till imorgon. Nu ska jag fortsätta att plugga lite sen ska mamma förhöra mig.

Ett lycka till kanske inför provet imorgon??

1 kommentar:

  1. Lycka till sötaste :-). Det kommer gå super.
    Bra läxläsnings tips!!
    Kram från mamma

    SvaraRadera